Op deze website worden de resultaten van de metingen en waarnemingen welke verricht zijn op het NEWI METEO station te Fijnaart in Noord-Brabant vermeld.
Het station word beheerd door J.M.J. Neelen en is een stadstation. Voor meer informatie hierover zie de stations pagina.

Voor de dagelijkse metingen en waarnemingen van de huidige maand, kies "deze maand". Deze pagina (en ook de grafiek van de maand) wordt elke zondag bijgewerkt.

Kies "maanden" voor een overzicht per maand. Deze pagina wordt aan het einde van elke maand weer bijgewerkt. Zie ook de grafieken voor een vergelijking met de voorgaande jaren.

Kies "seizoenen" voor een overzicht per seizoen of een jaaroverzicht. Deze pagina wordt aan het einde van elk seizoen of jaar bijgewerkt.

Kies "jaren" om een globaal overzicht te krijgen over een bepaald jaar. Deze pagina wordt aan het einde van elke maand bijgewerkt.

Wilt U een overzicht van de meest extreme waarden die ooit zijn gemeten op dit station, zoals temperatuur, neerslag, luchtdruk etc., klik dan op extremen.
Deze pagina wordt bijgewerkt indien er nieuwe records zijn gevestigd. Regelmatig kijken dus!

Kijk ook eens op de website van de Vereniging voor Weerkunde en Klimatologie:
Hier vindt U meer informatie over het weer, weeramateurs, links naar andere weer-sites en hoe U zelf (eenvoudig) metingen en waarnemingen kunt uitvoeren.


Voor het laatst bijgewerkt op 1-12-2019. Opmerkingen of wil je reageren: stuur een e-mail